ANTALYA / SERİK - Abdurrahmanlar Ortaokulu

Profesyonel Voleybolculardan Okulumuza Sürpriz Ziyaret

Çıktığı tüm müsabakaları kazanarak 1. Lig'e yükselmeyi başaran Serik Belediyespor Voleybol Takımı okulumuzu ziyaret etti.

05-03-202405-03-2024

Okulumuz erkek voleybol takımı öğrencilerimiz Serik ilçe müsabakalarını ve Antalya il geneli müsabakalarını başarıyla geçerek bölge müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Uşak ilinde gerçekleştirilen bölge müsabakalarında okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize Serik Belediyespor Voleybol Takımı sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında minik voleybolcularla okul bahçesindeki voleybol sahasında maç yapmayı da ihmal etmeyen profesyonel sporcular voleybolcularımızı cesaretlendirerek öğrencilerimizin gönlünde taht kurdu.

Ayrıca okulumuza voleybol topu da armağan eden bu koca yürekli teknik kadroya ve antrenörlerine okulumuz adına anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 12:56 - Görüntülenme: 79

Etiketler :